4-pack kies zelf kleuren
Chipolo 4-pack

Chipolo is de beste Bluetooth tracker. Vind makkelijk je spullen terug door het grote bereik en de snelle connectie tussen telefoon en Chipolo. Een echte aanrader.

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 75,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Kwijt? Gevonden!
Hoe slordig of netjes je ook bent, je bent je spullen of telefoon altijd op het verkeerde moment kwijt! De oplossing is de Chipolo Classic! Hang een Chipolo aan alles wat je niet kwijt wilt raken. Op de iPhone/iPad/Android app kun je zien waar de Chipolo is. Na vele jaren ervaring met deze apparaatjes kan ik zeggen dat dit momenteel de beste Bluetooth tracker/sleutelvinder is.

Chipolo Classic (nieuw model, 2e generatie) is een Bluetooth sensor die verbinding maakt met de Chipolo app en heeft een gemiddeld bereik van ongeveer 30 meter (tot 60 meter mogelijk). Omdat je rondloopt als je iets zoekt is het bereik een cirkel van 30 meter rondom je telefoon, dus ruim voldoende. Dagelijks zul je er plezier van hebben.

Bji de 2 pack kun je zelf kiezen welke kleuren je wilt (zwart, wit, blauw, groen en rood), vul die in tijdens het bestelproces.

Hoe werkt de Chipolo Classic
Als je een item niet kunt vinden, dan loop je rond totdat de app een (Bluetooth) verbinding met de Chipolo heeft. Is er verbinding, dan kun je een goed hoorbaar alarm op de Chipolo af laten gaan. Zo is deze makkelijk terug te vinden.

Is de Chipolo buiten bereik, dan zie je de laatst bekende (telefoon GPS) locatie en de datum in de app. Je kunt dan kiezen voor ‘Stuur bericht indien gevonden’ zodat je een melding krijgt wanneer je zelf weer contact hebt met de Chipolo of wanneer een andere gebruiker (Crowd GPS/Crowd search) jouw Chipolo ziet waardoor je een update van de locatie binnen krijgt.

Ben je je telefoon kwijt, druk dan twee maal op de Chipolo en de  telefoon geeft een geluid (werkt ook als de telefoon op stille modus staat). Als je telefoon te ver weg is kun je via de Chipolo website inloggen en de laatste locatie van je telefoon zien, de telefoon een geluid laten maken of een bericht op het scherm zetten voor de vinder.

Delen met anderen
Dit is een krachtige functie. Je kunt hiermee jouw Chipolo delen met anderen. Ook niet Chipolo gebruikers kunnen meedoen, alleen de app installeren en een account aanmaken is al genoeg. Hiermee kunnen anderen jouw Chipolo helpen vinden. Als ze in de buurt zijn van jouw Chipolo wordt er automatisch een Bluetooth verbinding gemaakt kunnen ze het alarm af laten gaan. De hoofdeigenaar van de Chipolo krijgt op dat moment de laatste locatie door in zijn app (dat is de GPS locatie van de telefoon van degene die contact heeft gemaakt met jouw Chipolo) en wie er contact heeft gehad met jouw Chipolo.

Chipolo webportal
Via de website van Chipolo kun je inloggen en zie je je Chipolo’s op de kaart. Je kunt dan de locatie bekijken en je telefoon een geluid laten geven of een tekst op het startscherm van je telefoon laten zien.


Tablet vaak kwijt?
Download de Chipolo app op de tablet en maak een extra account aan voor je tablet. Deel deze dan met je hoofdaccount en je kunt deze altijd terugvinden.

Bedrukte Chipolo
Vanaf 50 stuks kun je een bedrukte Chipolo kopen.

Chipolo Plus en Chipolo Classic. 
Er is ook een Chipolo Plus. Deze is waterdicht, waardoor de batterij niet vervangbaar is. De batterij gaat 12 maanden mee waarna je met korting een nieuwe kunt kopen. Momenteel verkoop ik alleen de Chipolo Classic omdat mijn ervaring is dat de meesten de batterij willen vervangen en geen nieuwe willen kopen na een jaar.

Specificaties

 • Compatibiliteit Apple: iOS 8 of hoger, op een iPhone 4S of recenter model, iPad3 of recenter, iPad mini, iPod Touch 4g of recenter. 6 stuks te koppelen per iOS apparaat.
 • Compatibiliteit Android: Android versie 4.4 of hoger met Bluetooth 4. 6 stuks te koppelen bij Android.
 • Bluetooth connectiviteitseis: Bluetooth 4 (Bluetooth Low Energy). Bluetooth versie 4 zit, afhankelijk van model, in Android apparaten vanaf 2012 en de iPhone vanaf de 4S.
 • Het is niet per se nodig om Bluetooth altijd aan te hebben staan. Wil je een Chipolo zoeken, dan kun je op dat moment Bluetooth aanzetten. De batterij van de Chipolo gaat op deze manier wel korter mee. Als Bluetooth uit staat, wordt ook niet de laatst bekende locatie van de Chipolo ververst.
 • Verkrijgbaar in 2 kleuren: zwart en wit
 • Geluidsvolume: 92 dB.
 • Afmetingen: diameter 35 mm, dikte 5 mm.
 • Bereik: Dit is een cirkel van 30 meter rondom je telefoon omdat Bluetooth rondom werkt. Als er weinig verstoring is (muren, wifi of bluetooth signalen) dan kan het bereik tot 60 meter oplopen. De afstand is daardoor effectief genoeg in gebruik. Hoe groter de afstand, hoe langer het kan duren voordat er een koppeling met de telefoon tot stand komt. Bereik wordt beperkt door andere Bluetooth apparaten, WiFi en muren en plafonds.
 • Batterijduur: afhankelijk van gebruik (aantal keer alarm gebruiken) en kwaliteit van de batterij ongeveer 9 maanden (er wordt een extra batterij meegeleverd). Als de Chipolo en de telefoon verbinding hebben wordt het minste energie verbruikt (Bluetooth van de telefoon aanhouden). Als er geen verbinding is, dan gaat de Chipolo zoeken naar een telefoon om te verbinden en gaat het energieverbruik omhoog.
 • De app moet op de achtergrond draaien om locatie informatie op te kunnen slaan.
 • Apple app store: Apple iOS Chipolo app.
 • Google Play: Android Chipolo app