TrackR bravo Bluetooth sleutelvinder blauw

Raak je spullen of telefoon niet meer kwijt, gebruik de TrackR bravo! In de app kun je zien waar de TrackR bravo is. Kies uit 3 kleuren.

Verzendkosten

€ 0,00 

1-2 dagen

2 dagen.

€ 25,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Kwijt? Gevonden!
Hoe slordig of netjes je ook bent, je bent je spullen of telefoon altijd op het verkeerde moment kwijt! De oplossing is de TrackR bravo! Op de iPhone/iPad/Android app kun je zien waar de TrackR bravo is.

TrackR bravo is een Bluetooth sensor die verbinding maakt met de TrackR app en heeft een bereik van ongeveer 15 - 20 meter (het effectief zoekbereik is een cirkel van 15-20 meter rondom je telefoon). Omdat je rondloopt als je iets zoekt is het bereik ruim voldoende. Dagelijks zul je er plezier van hebben.

Verkrijgbaar in 4 kleuren: zwart, zilver, blauw en roze/goud. 
Koop je er meer, dan krijg je korting.


Hoe werkt de TrackR bravo

Als je een item niet kunt vinden, dan loop je rond totdat de app een (Bluetooth) verbinding met de TrackR bravo heeft. Is er verbinding, dan krijg je een indicatie van de afstand. Druk vervolgens op de speaker knop in de app zodat de TrackR bravo een geluid zal geven. Zo is deze makkelijk terug te vinden.

Ben je je telefoon kwijt, druk dan op de knop op de TrackR bravo en de telefoon geeft een geluid (werkt ook als de telefoon op stille modus staat).


Is de TrackR bravo buiten bereik, dan zie je de laatst bekende (telefoon GPS) locatie in de app.

Family Sharing
Dit is een nieuwe en krachtige functie. Je kunt hiermee jouw TrackR delen met anderen. Ook niet TrackR gebruikers, alleen de app installeren is al genoeg. Hiermee kunnen anderen jouw TrackR helpen vinden. Als ze in de buurt zijn van jouw TrackR wordt er automatisch een Bluetooth verbinding met jouw TrackR gemaakt en zien ze daarmee de afstand tot de TrackR en kunnen het alarm af laten gaan. De hoofdeigenaar van de TrackR krijgt op dat moment de laatste locatie door in zijn app (dat is de GPS locatie van de telefoon van degene die contact heeft gemaakt met jouw TrackR). Bekijk de handleiding voor de Family Sharing functie.

Deze functie lijkt op de al langer beschikbare Crowd GPS functie waarbij andere TrackR gebruikers de locatie van jouw TrackR aan je app kunnen doorgeven. Het verschil is dat bij Crowd GPS je alleen een locatie doorkrijgt maar dat er niemand anders jouw TrackR kan zien in hun app dus er ook niets mee kan doen zoals een alarm af laten gaan. Crowd GPS is dus helemaal anoniem. Beide functie werken naast elkaar.

Andere functie van de app is het afstand alarm:
1. Alarm op telefoon. Laat je je sleutels liggen en gaat de telefoon buiten bereik van de bravo, dan geeft de telefoon een alarm.
2. Alarm op de TrackR bravo. Dit alarm gaat af als je je sleutels in je zak hebt en je de telefoon vergeet. 

TrackR Tablet app voor iPad
Installeer de gratis 'TrackR Tablet' app op de iPad zodat je je iPad ook kan zien in je TrackR app. En laat een alarm afgaan op je iPad vanaf je iPhone. Of omgekeerd vanaf je iPad je telefoon zoeken. Ook als het geluid van je telefoon of iPad uit staat. Geen internet nodig, werkt via Bluetooth.
Ligt je iPad ergens onder of in een andere kamer, dan heb je 'm zo gevonden. Door de krachtige Bluetooth functie van de iPad is het bereik zo'n 25 meter. Als je afstand alarmen instelt, vergeet je je iPad nooit meer ergens. Werkt alleen met een iPhone.

Bedrukte TrackR

Vanaf 25 stuks kun je een laser gegraveerde (wit of donker grijs) of full-color bedrukte TrackR kopen (bekijk de bedrukte TrackR).

Bekijk de review van TrackR bravo op Androidics.nl.

Specificaties

  • Compatibiliteit Apple: iOS 8 of hoger, op een iPhone 4S of recenter model, iPad3 of recenter, iPad mini, iPod Touch 4g of recenter. 10 stuks te koppelen per iOS apparaat.
  • Compatibiliteit Android: Android versie 4.4 of hoger met Bluetooth 4. 5 stuks te koppelen bij Android.
  • Bluetooth connectiviteitseis: Bluetooth 4 (Bluetooth Low Energy). Bluetooth versie 4 zit, afhankelijk van model, in Android apparaten vanaf 2012 en de iPhone vanaf de 4S.
  • Het is niet per se nodig om Bluetooth altijd aan te hebben staan. Wil je een TrackR bravo zoeken, dan kun je op dat moment Bluetooth aanzetten. Als Bluetooth uit staat, wordt echter niet de laatst bekende locatie van de TrackR bravo ververst.
  • Verkrijgbaar in 4 kleuren: zilver, zwart, (hemels)blauw, licht-roze/goud.
  • Geluidsvolume bravo: ~ 85 dB (alarm geluid loopt op van lage naar hoge tonen).
  • Afmetingen: diameter 31mm, dikte 3,5 mm.
  • Bereik: Dit is een cirkel van 15 - 20 meter rondom je telefoon omdat Bluetooth rondom werkt. De afstand is daardoor effectief genoeg in gebruik. Hoe groter de afstand, hoe langer het kan duren voordat er een koppeling met de telefoon tot stand komt. Bereik wordt beperkt door muren en plafonds.
  • Batterijduur: afhankelijk van gebruik (aantal keer alarm gebruiken, hoe lang de TrackR contact heeft met de telefoon) en kwaliteit van de batterij ongeveer een half jaar. Als de TrackR en de telefoon verbinding hebben wordt het minste energie verbruikt (Bluetooth van de telefoon aanhouden). Als er geen verbinding is, dan gaat de TrackR zoeken naar een telefoon om te verbinden en gaat het energieverbruik omhoog. Kijk voor meer informatie op de Support pagina bij Batterijduur.

De app

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 25,00

2 of meer

€ 23,98

3 of meer

€ 20,00

4 of meer

€ 19,48